Store hunder i liten kropp
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Store hunder i liten kropp


 
IndeksPortal**GalleryBli MedlemLogg Inn
Kjære Medlemmer :) Husk konkuranssene våre ! Om du vil være med , så legg inn ditt bidrag. Konkuranssene ligger på Portalen, og under Konkuransser-Bildekonkuransser, og Månedens Hund. Lykke til :)
Kjære Medlemmer ! Husk å slette PM`er etter hvert slik at dere får mottatt nye. Mvh Admin
Husk at hunder trenger minst en årlig helsesjekk, og en årlig vaksine ! Dette er viktig å gjøre for å forebygge sykdom hos egen og andres hunder ! Husk også jevnlige ormkurer !
Vær kritisk til valg av oppdretter når du kjøper hund ! Det er mange useriøse og dårlige oppdrettere der ute ! Undersøk nøye før du bestemmer deg for valp !
La hunden din gå på egne bein ! Selvom chihuahuaen er liten, så klarer den utmerket godt å gå i alle terreng selv, og trives best med det ! Bærer du hunden din rundt i veske ofte, kan du utsette hunden din for helsefare ! En chihuahua trenger også mosjon !

 

 Noe å tenke over når man er medlem på forum

Go down 
AvInnlegg
Chi-Lise
Admin
Admin
Chi-Lise


Female
Antall Innlegg : 10742
Bosted : Larvik
Livsmotto : Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg.
I ringen neste gang : 21.06.09
Registration date : 07.02.2008

Noe å tenke over når man er medlem på forum Empty
PosteTema: Noe å tenke over når man er medlem på forum   Noe å tenke over når man er medlem på forum Icon_minitimeOns 30 Jul 2008, 02:45

TrollingTrolling
er å provosere for provoseringens skyld, ofte ved å skrive noe man ikke mener slik at diskusjonen utarter seg til en hissig diskusjon hvor temaet for tråden blir skadelidende. Den primære hensikten med trolling er ikke å argumentere for påstanden, men å skape en dårliger stemning. De som troller konsekvent omtales ofte som et troll eller internett-troll . Trolling anses som vellykket for trollet om deltagere i diskusjonen "biter på kroken".
Trolling tillates ikke på forumet og de som konsekvent troller blir fratatt forumtilbudet. Brukere som kommer over det man anser som trolling anbefales på det sterkeste å ikke svare på innlegget og man benytter ofte uttrykket "Mat ikke trollet".

Trolling i praksis
Et troll benytter som regel en rekke forskjellige metoder til å narre folk. Én metode er å fremsette en rekke meget skarpt formulerte avvisninger som ikke er relatert til trådens tema. For eksempel ved å avvise Guds eksistens i diskusjon rundt et tema som tar teoretisk utgangspunkt i at Gud eksisterer, eller proklamere at "Manchester United er verdens beste lag" i en diskusjon om Liverpool. Dette er fremgangsmåter ment å skape kvalme, ikke tilføre temaet noe konstruktivt og saklig.
En annen måte å trolle på kan være å komme med en bastant og skråsikker uttalelse uten noen form for utdyping, gjerne en påstand som er stigmatiserende og satt til det ekstreme og som vedkommende ikke egentlig mener. Dette er en diskusjonsteknikk som har fellestrekk med kverulering .
En tendens som er stadig sterkere er å bevisst tillegge deltagere i tråden en mening de ikke har, såkalt stråmannsargumentasjon . Dette foregår da ikke grunnet en misforståelse, men gjøres med den hensikt å gi inntrykk av at deltagere i tråden mener noe annet enn hva de faktisk gjør og således kunne sette opp en stråmann for å provosere. Slik provoserer man for provoseringens skyld og oppnår også at fokus går vekk fra trådens tema.

Forskjellen på trolling og saklig provosering
Å skille trolling fra det som omtales som saklig provosering er ikke alltid lett. Det er formålet med provoseringen som er avgjørende og det blir opp til moderator å avgjøre om det er en provokasjon relatert til argumentering for en sak, eller provosering med formål å trolle. Det er ikke alltid lett å finne ut av formålet med innlegget og i tvilstilfeller blir som oftest innlegget stående. Personer som konsekvent troller er lettere å oppdage da man fort ser et mønster.

Hva du gjør om du kommer over trolling
Det er særdeles viktig at du aldri svarer på innlegg man anser som trolling, da man med det lar den som troller oppnå sitt mål. Du oppfordres til å rapportere slike tilfeller, slik at det kan bli vurdert av en moderator.

_________________
Noe å tenke over når man er medlem på forum 1-6
Til Toppen Go down
http://www.chihuahuaengler.com
 
Noe å tenke over når man er medlem på forum
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Chihuahuas.top-forum.net
» Chihuahuas-top-forum`s Blogg
» Betingelser for Medlemskap hos Chihauhuas.top-forum.net

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Store hunder i liten kropp :: Portal :: Portal-
Gå Til: