Store hunder i liten kropp
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.

Store hunder i liten kropp


 
IndeksPortal**GalleryBli MedlemLogg Inn
Kjære Medlemmer :) Husk konkuranssene våre ! Om du vil være med , så legg inn ditt bidrag. Konkuranssene ligger på Portalen, og under Konkuransser-Bildekonkuransser, og Månedens Hund. Lykke til :)
Kjære Medlemmer ! Husk å slette PM`er etter hvert slik at dere får mottatt nye. Mvh Admin
Husk at hunder trenger minst en årlig helsesjekk, og en årlig vaksine ! Dette er viktig å gjøre for å forebygge sykdom hos egen og andres hunder ! Husk også jevnlige ormkurer !
Vær kritisk til valg av oppdretter når du kjøper hund ! Det er mange useriøse og dårlige oppdrettere der ute ! Undersøk nøye før du bestemmer deg for valp !
La hunden din gå på egne bein ! Selvom chihuahuaen er liten, så klarer den utmerket godt å gå i alle terreng selv, og trives best med det ! Bærer du hunden din rundt i veske ofte, kan du utsette hunden din for helsefare ! En chihuahua trenger også mosjon !

 

 Betingelser for Medlemskap hos Chihauhuas.top-forum.net

Go down 
AvInnlegg
Chi-Lise
Admin
Admin
Chi-Lise

Female
Antall Innlegg : 10742
Bosted : Larvik
Livsmotto : Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg.
I ringen neste gang : 21.06.09
Registration date : 07.02.2008

Betingelser for Medlemskap hos Chihauhuas.top-forum.net Empty
PosteTema: Betingelser for Medlemskap hos Chihauhuas.top-forum.net   Betingelser for Medlemskap hos Chihauhuas.top-forum.net Icon_minitimeFre 15 Feb 2008, 16:43DEL 1

1. Respekter alle medlemmer

2. Vær respektfull i innlegg

3. Ikke skriv uriktig informasjon

4. Ingen personangrep tillatt


Man kan bli utestengt om man oppfører seg upassende og ikke følger de enkle reglene.
Men jeg ønsker ikke å måtte utestenge noen og vil hele tiden legge opp til et hyggelig forum hvor alle
får si sine meninger. Men pass nå på at meninger ikke skal gå på person da :)

chi chi chi chi chi chi chi chi chi

DEL 2


1. Diskuter Sak ,ikke person.
Diskusjoner kan godt gå livlig for seg, uten personangrep…..
Om det blir angrep på person kan det lede til utestengelse på ubestemt tid…..ved gjentagelse blir det for alltid


2. Det skulle ikke være nødvendig å provosere et annet medlem for deretter å kunne gå til angrep på vedkommende når denne svarer tilbake….. dette leder til utestengelse på ubestemt tid…..ved gjentagelse blir det for alltid

3. Det er ikke lov å sette link til noen hjemmesider, annonser i den hensikt å henge ut noen, det være seg oppdrettere, eller privatpersoner

4. Lenker til annonser og hjemmesider i den hensikt å opplyse er tillatt.

5. Forumet er ikke et demokrati. Administrator og Moderatorers regler og avgjørelser gjelder og skal følges

6. Vi kan godt linke til andre forum, men spør først, fordi vi da gjerne vil ha en link tilbake til oss.


7. Dersom det blir skrevet et innlegg som kan oppfattes som angrep eller provokasjon av et medlem………Ikke hogg hodet av Admin om dette ikke blir ordnet opp i med engang. Vi sitter ikke på forumet 24 timer i døgnet…..Når Admin/moderator sletter/stenger tråder er det unødvendig å sende PM om hvor urettferdig eller hvor dumme vi er som gjør slik eller sånn. Det er helt umulig for oss å gjøre alle fornøyd…….

8. Når medlemmer ber på PM om å dempe gemyttene bør ikke de samme medlemmene være delaktige i en diskusjon med innlegg som provoserer.

9. Videre hentstilles det til medlemmene å IKKE snakke nedsettende om Chihuahuas forum snakk på andre forum eller krititsere forumet………dette fører til utestengelse umiddelbart.
Like lite vil det tolereres at andre forum blir kritisert eller skrevet nedsettende om på noe som helst måte……….Del 2 av Reglene er utarbeidet av www.ccsnakk.com...
:~mychi~: :~mychi~: :~mychi~:
Del 3


Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må annerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egene innlegg.

Du annerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurerende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjelende lovverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene, og din isp (internettleverandør) vil bli varslet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Disse forumene bruker cookies (informasjonskapsler) til å lagre informasjon lokalt på din datamaskin. Cookiene inneholder ikke informasjonen du oppgir, men brukes for å tilby en best mulig brukeropplevelse på forumene. Din e-postadresse brukes bare i forbindelse med registeringsprosessen, og for å sende nytt passord dersom du ønsker/ber om det.

Du godkjenner disse betingelsene ved å legge inn signering under.Mvh Admin


_________________
Betingelser for Medlemskap hos Chihauhuas.top-forum.net 1-6
Til Toppen Go down
http://www.chihuahuaengler.com
 
Betingelser for Medlemskap hos Chihauhuas.top-forum.net
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» SsangYong Rodius SV 270 XDI Aut
» Vindu til eldre cabby 512
» Solcelleanlegg, noen med erfaring?
» Fornyelse av førerlort C1 og C1E
» Adria 2011

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Store hunder i liten kropp :: Portal :: Portal-
Gå Til: